Pello Garitano gogoan jokatu da San Antonio Saria erlojupekoa

Mirari Altube Arrese 2022ko eka. 21a, 07:32

85. San Antonio Saria erlojupeko lasterketa jokatu zuten domeka arratsaldean, kadeteek, Bergara eta Antzuola artean, eta Eñaut Urcaregui, Auritz Mendia eta Ander Gonzalez izan ziren azkarrenak. Lasterketaren antolatzaile zen Lokatza taldeko lagunek Pello Garitano izan zuten gogoan "Lokatzagatik egindako danagatik", erlojupekoari ekin aurretik.

Gipuzkoako kadete mailako erlojupeko txapelketak 7,2 kilometrotako ibilbidea izan zuen. Elkartutako 70 bat txirrindularik banan-banan egin zuten Antzuolara joan-etorria, San Antonion hasi, AVIA gasolindegitik jarraitu eta Antzuolara iritsi ostean buelta erdia hartuta.

Denborarik onena Danena kirol elkarteko Eñaut Urcareguik egin zuen: 10 minutu eta 35 segundo. Haren atzetik geratu ziren Caja Rural-Ikolan-Beasain taldeko Auritz Mendia eta Ander Gonzalez, lehenengoak baino hamahiru segundo gehiago eginda.