Fernando Karasatorre eta Ander Errastik kozinatutako bakailaoa onena

Hamabi bikote aurkeztu dira Pentekoste jaietako gastronomia lehiaketara. Bakailaoa izan da protagonista eta nor baino nor hobe aritu dira sukaldari lanetan. Betiko errezeta, amonak egiten zuena, sukaldari ezagunek egiten dutena... gustukoen duten prestatzeko era ondo ikasia eraman dute, bakailao onena prestatzeko asmoz.

Hala, 28 punturekin, Pertxa elkartetik aurkeztu diren Fernando Karasatorre eta Ander Errastik egindako bakailaoa izan da garaile epaimahaiaren aburuz. Bigarren, 23 punturekin, San Joxepe elkarteko Luis Jimenez eta Belisario Carrerok egindako izan da. Eta, azkenik, 25 punturekin, Umore Onena elkarteko Juan Manuel Agirrezabal eta Juan Luis Bilbaok prestatu duten bakailaoa izan da hirugarren postua eskuratu duena.

Erlazionatuak

Nor baino nor hobe aritu dira bakailao lehiaketan

Bergara

Hamabi bikote aurkeztu dira aurtengo jaietako gastronomia lehiaketara. Goizeko hamaiketan hasi dira bakailaoa pil-pilean prestatzen. Epaimahaiak gu...

Debagoieneko albiste garrantzitsuak edo azken ordukoak telefonoan jaso gura dituzu?

  • Bidali ALTA 688 69 00 07 zenbakira Whatsapp bidez.
  • Batu zaitez Telegrameko @GoienaAlbisteak kanalera.