Bederatzi elkarte gastronomikoak hartu dute parte aurtengo Pentekoste jaietan egin duten gastronomia lehiaketan. Urtero moduan, bakailaoa izan da osagai protagonista, eta hortik aurrea, talde bakoitzak bere osagaiak eta errezeta eraman ditu onena prestatu ahal izateko.
Berrogeita zortzi punturekin, Juan Manuel Agirrezabal eta Luis Bilbaok osatutako Umore ona taldea izan da bakailao onena prestatu duena. Bigarren, Aitz-pe elkarteko Antonio Gonzalez eta Aitziber Alberdi izan dira 47 punturekin. Azkenik, Aizepe elkarteko Luis Cabo eta Juan Carlos Garitano izan dira hirugarren berrogeita sei punturekin.
ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN
Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!
WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.
TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.
ASTEBURUETAKO BULETINA
Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.
Harpidetza aukera guztiak