Bergarak galdu egin du Corazonistasen kantxan: 27-23

Arantzazu Ezkibel Galdos 2012ko urr. 28a, 19:34

Emaitza txarrarekin itzuli ziren bergararrak Gasteizko Corazonistas taldearen kantxatik zapatuan: 27-23 galdu zuten mahoneroek.

Lehenengo zatia irregularra izan zen, hala ere, Josetxo Muniategi entrenatzaileak azaldu zuen: "Irregulartasun horretan aukerak izan genituen". Bigarren zatian ere ez ziren gauzak ondo atera bergararrentzat. Lehenengo minutuetan 5 bat goleko aldea hartu zuen Corazonistasek, eta hori horrela emaitzaren mende ibili behar izan ziren bergararrak.

Defentsa lanean ondo

Muniategik sentsazio gazi-gozoak zituen partiduaren gainean. Alde batetik, defentsan ondo ibili ziren, akats gutxi eginez; baina, bestetik, erasoan ohi baino okerrago ibili ziren bergararrak. "Gure indarra erasoan egoten da, eta oraingoan ohi baino okerrago ibili gara", azaldu zuen Bergarako entrenatzaileak