Zazpi domina eskuratu dituzte Arrasateko atletek

Amaia Ramirez de Okariz Kortabarria 2023ko mai. 31a, 16:44
Arrasate Atletiko Taldeko atletetako batzuk, asteburuan, Gipuzkoako Txapelketa Absolutuan.

Joan den asteburuan, maiatzaren 27an eta 28an, Gipuzkoako Txapelketa Absolutua jokatu zuten Anoetan (Donostia). Horrez gainera, infantil mailako eskolarteko txapelketa ere izan zen Zumarragan (Gipuzkoa).

Askotariko modalitatean aritu ziren atletak, eta sari batzuk ere eskuratu zituzten euretako batzuek. Hala, honek dira emaitzak:

• 5000m
    • Olatz Martinez: 23.06:89. Gipuzkoako txapelduna: urrezko domina.
  • Pertika-jauzia
    • Aimar Uribetxebarria: 3,15 m. Brontzezko domina.
    • Unai Iturbe: 3,15 m. Zilarrezko domina.
  • Errelebo-lasterketa 4x100
    • Aitor Gallego, Iker Menor, Danel Ruiz eta Oihan Zulueta: 45.23. Brontzezko domina.
    • Eider Amurrio, Ane del Fresno, Maia Etxebarria eta Ane Lopez: 51.27.
  • Errelebo-lasterketa 4x400
    • Eñaut Betegi, Asier Bueno, Aitor Gallego eta Danel Ruiz: 3.37:65. Brontzezko domina.
    • Ainara Lopez, Maia Etxebarria, Eider Amurrio eta Lorea Cancelo: 4.12:31. Urrezko domina.

Horrez gainera, zapatuan, infantil mailako eskolarteko txapelketak jokatu ziren Zumarragan (Gipuzkoa). Siro Etxebarriak Gipuzkoako federazioarekin hartu zuen parte 1.000 metroko proban, eta Euskadiko txapeldun izan zen bi minutu, 50 segundo eta 30 milisegundoko denborarekin.

Hala, Arrasate Atletiko Taldeko kideek nabarmendu dute asteburu "ona" izan dela, urrezko hiru domina, zilarrezko bat eta brontzezko beste hiru eskuratu dituztelako.