Mondragon Unibertsitateak mailari eustea lortu du, Afiliados Gasteiz Araba taldearen aurka

Eki Letona Erretolatza 2023ko mar. 20a, 10:16

Mondragon Unibertsitatea 85-55 nagusitu zen Afiliados Gasteiz Araba taldearen aurka; horrela, Euskal Federazioko lehen mailan beste urte batez jokatuko dute.

Hasieratik nagusitu ziren etxekoak, atsedenaldira 59-22 abantailarekin iritsiz. Bigarren zatia oso parekatua izan zen, baina Arrasatekoek ondo baliatu zuten lehen zatian lortutako aldea. Taldeak partidu borobila egin zuen, jaurtiketen %57a saskiratuz. Jokalari nabarmenduena Izar Bedia izan zen, 32 puntu sartuz; denboraldiko hamargarren garaipena eskuratzen lagunduz.