Arrasate Atletiko taldeko korrikalariek arrastoa utzi dute Gipuzkoako atletismo txapelketan

Eki Letona Erretolatza 2023ko ots. 14a, 10:11

Arrasate Atletiko taldea Anoeta belodromoan.

Anoetako belodromoan 18 eta 20 urte azpiko jokatutako Gipuzkoako txapelketan izan ziren asteburuan Arrasate Atletiko Taldeko korrikalariak. Parte-hartze libreko probetan, Aimar Uribetxebarriak, pertika jauzian urrezko domina irabazi zuen. Podiumera igo ziren beste arrasatearrak, Eider Amurrio eta Aitor Gallego izan ziren, biek brontzea lortuz.

Aimar Uribetxebarria: 2,80 1º

Aimar Uribetxebarria, urrezko dominarekin pertiga jauzian.

Domekan izan zen Gipuzkoako eskolarteko krosa Legazpin, Arrasateko atletiko taldeko gazteenek bertan korrika egin zuten. Hurrengo asteburuan, Euskadiko txapelketa egongo da, 16-18-20 azpi kategorietan, Anoetako belodromoan.