MU garaile etxean, Becedo Santanderren kontra

Uxue Igarza 2021ko urr. 31a, 20:07

Azken bi minutuetan erabaki da norgehiagoka: 70era berdinduta egon ostean, 15 eta 3ko partziala egin du MUk. Daniel Lorenzo eta Andoni Atxa izan dira saskiratze gehien egin dituztenak.

Parekatuta bukatu dute lehenengo laurdena: 23 eta 24. Bigarrenean, berriz, aurkariak nagusitu dira 39 eta 48. Atsedenaldiaren ostean, indartsu atera dira etxekoak kantxara eta 61-58 jarri dira aurretik.

Eta bukatzeko, aurreratu bezala, 70era berdinduta egon ostean, –eta defentsa-lan bikaina eginda– bi minuturen faltan, hamabi puntu lortu dituzte.