Azken minutuan egindako golari esker garaipena etxean geratu da (2-1)

Nekane Muñoz Poza 2021ko urr. 30a, 20:34

Mondrate-Tolosa.

Partidu oso parekatua izan da Mondratek jokatu duena. Aurrean Tolosa izan du eta etxekoek joko onena egin ez arren garrantzitsuena lortu dute, garaipena.

Hasieran bolada ona izan dute etxekoek eta hirugarren minutuan lehen aukera ederto aprobetxatuta egin dute 1-0ekoa. Amaitu baino bost minutu lehenago, ostera, Tolosakoek berdinketa lortu dute eta azken txanpan, tolosarren falta metatzea aprobetxatuta, penalti bikoitza egiten asmatu eta 2-1 amaitu da norgehiagoka.