Luzapeneko azken minutuan markagailua iraulita, EBA mailako AA taldeko txapelduna da MU

Hasier Larrea 2021ko api. 21a, 22:03

60na berdinduta, luzapenean erabaki da partidua. Minutu 1 eta 20 segundo faltan 62-65 galtzen egotetik 69-65 irabaztera pasa da Mondragon Unibertsitatea. Emoziorik ez du falta izan norgehiagokak eta garaipena gogotsu ospatu dute jokalariek; Martxel Balanzategik, esaterako, tronpeta jo du bideoan ikusten den legez.

Arrasatearrak markagailuan aurretik joan diren arren, 0-15eko partziala jaso du laugarren laurdenean. Azkenengo jokaldian 2 puntu azpitik, eta saskiraketa gehi falta atera dute etxekoek, baina jaurtiketa librean huts. Luzapeneko lehen 3 minutuetan gutxi saskiratu dute bi taldeek, baina azken txanpan Santurtzik baino 4 puntu gehiago lortu ditu MUk. Hurrengo helburua, Zilarrezko LEB mailara igotzeko play-offa.