Errioxar erako patatak Cocinar a Ciegas talde errioxarrak prestatuko ditu, baina ez dira bakarrik izango. Alboan izango dituzte, besteak beste, puntako sukaldari hauek:
- Xabier Gutierrez: I+G burua Donostiako Arzak jatetxean
- Hung Fai: Bilboko Musume Ikakaya jatetxea, 2013an Top Chef programako parte hartzailea eta Noruegako itsas produktuen enbaxadorea
- Begoña Rodrigo: Valentziako La Salita jatetxea eta 2013ko Top Chef programako garailea
- Jonatan Armengol: Gastronomia kritikoa eta dastatzaile itsua
- Ruben Osorio: 2018an Urteko sukaldari lehiaketan hirugarren
- Lucia Gravalos: Grupo Pasión taldeko sukaldariburu exekutiboa eta Logroñoko Kabanova jatetxea
- Ventura Martinez: Grupo Chef Nino y Delicato-ko sukaldari-buru exekutiboa eta TVR-ko Degusta La Riojako La Cocina de Venturako arduraduna
- Iñaki Murua: Logroñoko Ikaro jatetxea
- Gabi Perez: Flor y Nata gozo-denda eta TVR-ko Degusta La Riojako La Cocina de Venturako programako aurkezle laguntzailea
- Gonzalo Baquedano: Logroño Ajo Negro jatetxea
- Vega Garijo: sukaldaritza irakaslea
- Pedro Javier Antolin: Santo Domingoko Ostalaritza Ikastetxeko Sukaldari irakaslea
- Ana Rosa Lasheras: Logroñoko Tizona jatetxea
- Igor Ezpeleta: Arrasateko Arteaga Jatetxea