Gazpatxoa eta sardinak, protagonistak Corazon de Encina elkarteko egoitzan

Extremadurarren elkarteak, Gazpatxo Eguna antolatu du, San Andres auzoan duen egoitzan. Gazpatxo freskoa, goizean prestatu dute, eta sardinak jan eta edan, egoitzako terrazan egin dute 60 bat lagunek. Gazpatxoa Extremadura aldean egiten den errezeta jarraituz egin dute.

Arrasaten egoitza duen Corazon de Encina extremadurarren elkarteak, Gazpatxo eguna antolatu du. Egoitzako terrazara gerturatu direnek, gazpatxo freskoa edateko eta barbakoan egindako sardinak dastatu ahal izan dituzte, dena "oso gozoa". Eguraldia lagun izan dute Corazon de Encina elkartekoek, eta datorren urterako, berriz ere horrelako egun bat antolatzeko gogoekin gelditu dira.

 

ALBISTEAK MUGIKORREAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.