Atzo amaitu zen cavaren astea Kajoi tabernan

Imanol Gallego 2014ko abe. 5a, 13:01

Codorníuren dantzatean egondako zenbait parte hartzaile.

Ospakizun eta festa gehienetan presente egon arren, cava nahiko edari ezezaguna da. "Jendeak ardo onen sekretuak ezagutzeko antolatu ditugun jardunaldiak dira hauek", dio Kajoi tabernako Antonio Murillok. Atzo Codoníu upategiaren txanda izan zen, baina martitzenean Sumarroca izan zen gonbidatua.

Burbuilak, tenperatura, edalontzia... bertaratu zirenek euren kezka eta galderak egin zizkioten Cordoníu etxeko Fernando Zelaiari. Saioa baina ez zen galderetara mugatu eta 463 urte dituen Kataluniako upategi ezagunaren ardo gorenak dastatu zituzten, beste batzuen artean Reina Maria Cristina edo Gran Codorníu ardo ezagunak.

Maiatzean ardoa

Ohiturari eutsiz, Kajoi tabernak maiatzean Errioxako hainbat upategirekin elkar lanean, hainbat dastatzen eskainiko ditu.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak