Clavijo eta Easo Gabonetako V. saskibaloi txapelketako finalean

Ander Monedero 2012ko abe. 28a, 11:10

Eguaztenean hasi eta gaur bukatuko da Arrasteko Ointxe! saskibaloi taldeak antolatutako gazte mailako Gabonetako V. saskibaloi txapelketa. Gaur, azken hiru partiduak jokatuko dira: 5. eta 6. postua lortzeko partidua, MU-Getafe Basket (10:00etan); 3. eta 4. sailkaturako partidua Cornella-Burlata (11:15ean) eta txapelketako finala Clavijo-Easo (12:30etan).

Nahiz eta Easo eta Cornella taldeak txapelketa irabazteko faborito izan, txapelketa honetan sorpresak egoten direla esan zuen Ointxe! taldeko Gorka Zurutuzak eta aurten ere, hala izan da: atzo Logroñoko Clavijok Bartzelonako Cornellari irabazi eta finalean sartzea lortu zuen.