Errioxakoak dira Kajoi tabernara Ardoaren Astearen barruan ekarriko dituzten ardo mota gehienak: Navarreteko Loriñon (Breton bodegak); Samaniegoko Baigorri (Baigorri bodegak) eta Ostatu (Osatu bodegak) eta Fuenmayorreko Valpiedra (Finca Valpiedra bodegak).
Baina horiekin batera, Dueroko Erriberako Trus ardoa (Trus Abajo bodegak) eta Getariako txakolina ere (Otxia, Arrasate bertakoa) dastatu ahal izango dira.
Enologoak edo adituak
Dastatze bakoitzean, gainera, dagokion bodegako aditu edo enologoek parte hartuko dute, ardoak aurkeztu eta bestelako azalpenak ematen. Dastatzeen ostean, berriz, luncha emango dute; eta horrez gainera, aukera izango da, baita ere, dastatutako ardo horietakoren bat eskuratu gura izanez gero, Ardoaren Astean bertan eskaera egitea.