UDAk 1-2 galdu du Pasaiaren aurka

Imanol Beloki Unamuno 2016ko api. 3a, 20:08

Aretxabaletak 1-2 galdu du Ibarran Pasaiaren aurka. Lehen zatian, baloiaren jaun eta jabe izan dira etxekoak, eta aukera ugari izan dituzte. Baina, 30. minutuan etorri da aurkarien gola, UDAko defentsaren akats baten erruz. Hala amaitu da lehen zatia.

Bigarrenean berriz, penaltia izan dute alde, baina Pasaiako atezainak baloia gelditzea lortu du. Hortik gutxira etorri da berdintzeko gola, Julen Erañaren burukadaren ondoren. Halere, Pasaiakoek bigarren gola sartu dute, beste hutsegite baten ondorioz, eta hala amaitu da partidua.

Igor Arenaza entrenatzaileak adierazi duenez: "Taldeak lan handia egiten du, baina gauzak gaizki irteten direnean taldea burumakur egoten da. Partidu bat irabaztean taldeak sinistuko du egiten duen lan onean eta aldaketa etorriko dela uste dut".