Aretxabaletak mailaz igotzeko aukera galdu du

Imanol Beloki 2015ko mai. 9a, 20:16
Aretxabaletak 1-2 galdu du The Nest Zerbezeria taldearen aurka.

Aretxabaletak aukera asko zituen Gipuzkoako txapelketatik, Euskadiko txapelketara igotzeko. Baina beste urte batez Gipuzkoako lehen mailan jarraitu beharko du, izan ere, 1-2 galdu dute Riberaren mutilek, The Nest Zerbezeria taldearen kontra. Aurkariak bi aldiz heldu, eta bi gol sartu dituzte, eta etxekoek berriz ez dute zortea lagun izan. Finala berriz, Oiartzunek eta The Nest Zerbezeriak jokatuko dute datorren astean.

Zaletu ugari izan da gaur Aretxabaletako kiroldegian, baina nahiz-eta animo asko eman, ezin izan du Aretxabaletak garaipena eskuratu. Lehen zatian sartu dizkiete bi golak eta ezin izan diote markagailuari buelta eman. Hala, amaitu da lehen zatia. Bigarrenean berriz, gol bat sartu dute etxekoek, eta 1-2ko emaitzarekin amaitu da partidua.

Datorren urtean maila berean jarraituko dute Riberaren mutilek, eta penaz badaude ere, gogotsu egongo dira seguruenik, nahiz eta maila bat gorago ez egon. Izan ere, Mondrate taldeak mailaz igotzea lortu du eta derbi ederrez disfrutatzeko aukera izango dute.