Garaiko elikaduraren gainean jardungo du Diaz de Monasterioguren dietistak

Mirari Altube Arrese 2014ko mar. 17a, 14:57

Ortuko produktuak Arrasateko azokan.
Udaberrian sartzear gaude eta gero eta produktu gehiago ditugu ortuetan; baina ezagutzen ditugu? Eta zein menu gertatu? Kontu horien gainean jardungo du bihar, martitzena, Amaia Diaz de Monasterioguren dietista oñatiarrak Arkupen (19:00).

"Udaberrian zein produktu ditugun ezagutuko dugu, eta horiek zertarako diren egokiak jakin. Bakoitzari zein datorkion ondo jakinda menuak gertatzen ikasiko dugu", argitu du Diaz de Monasterioguren dietistak. Hala, hitzaldi praktikoa izango da, herritarren gogo eta galderetara moldatua. "Erosketa arduratsuaren garrantzia azpimarratuko dugu, eta era berean elikadura arduratsua bultzatu. Hala, erositako produktuak zelan kozinatu pista batzuk ere emango ditut". Garaiko produktuekin batera urte guztian dauden produktuen kalitatearen gainean ere jardungo du dietistak, hala nola, ogiaren, olioaren eta esnearen gainean.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak