Copreci duela 50 urte hasi zen janaria prestatzeko tresnak garatzen eta dagoeneko 20 urte pasa dira lehenengo indukzioa diseinatu zutenetik. Orain, indukzio berdea izeneko produktua atera dute.
Belaunaldiz belaunaldi, euren tresnak garatzeko eta hobetzeko helburua izan dute Coprecin eta diseinatu duten azken indukzio berdeak, hainbat ezaugarri ditu; ecook funtzio bereziaren bitartez, efizientzia energetikoa hobetzen du, esaterako.
Indukzio berdearen beste ezaugarrietako bat kostua da, askoz merkeagoa delako: erosterako orduan beste indukzioak baino garestiagoa izan arren, besteek baino energia gutxiago gastatuko duelako eta epe luzera errentagarriagoa izango delako, hortaz. Eta beste ezaugarri bat da oso konpaktua dela.
Ezaugarri guzti horiengatik, indukzio berdeak merkatuan ondo funtzionatuko duela uste dute Coprecikoek.
Nacho de Vicente Copreciko Egosketa komertzialaren esanetan, etorkizuneko janaria prestatzeko modua, indukzio berdearena izango da.