UDA hirugarren mailako taldea da

Goiatz Arana Begiristain 2009ko mai. 17a, 00:02
Aretxabaletako preferente mailako futbol taldeak helburua bete du: Tolosa mendean hartu eta hirugarren mailara igotzea lortu du, 23 urteren ondoren.

Tolosako Berazubi futbol zelaian neurtu zituzten indarrak talde biek, zapatuan, 18:30ean hasita. Lehen zatian golik ez zen izan eta markagailuak 0-0 erakusten zuela joan ziren jokalariak atsedenaldira. Bigarren zatia hasi eta berehala jarri zen UDA aurretik –Oinatz Agirrek sartutako golarekin– eta tolosarrena etorri zen gero. Hortik aurrera, berdinketari eusten saiatu ziren aretxabaletarrak, eta erasoan ibili ziren Tolosakoak. Norgehiagoka bukatzeko 2-3 minutu falta zirela, UDAren aldeko penalti bat adierazi zuen arbitroak eta gola egin zuen Imanolek: Tolosa 1-Aretxabaleta 2. Emaitza horrekin, zoramena lehertu zen harmailetan eta hainbat zale zelaira ere jaitsi ziren.