Pasta protagonista jaietako gastronomia lehiaketan

Zortzi taldek hartu dute parte aurtengo jaietako gastronomia lehiaketan. Pasta prestatu behar izan dute eta, horretarako, makarroiak, olioa, tipula, gatza, egindako tomatea, tomate naturala eta maionesa antolakuntzak jarri dizkie. Gainerako osagaiak, berriz, norbanakoak eraman ditu.

 

 

GOIENA KLUBEKO BAZKIDETZA %30 MERKEAGO

Goiena Komunikazio Taldeko hedabideek lehentasunezko mezenasgo jarduera izendapena dute. Ondorioz, Goiena Klubeko bazkide baldin bazara zerga onurak ezarriko zaizkizu Goienari egin diozun ekarpenarengatik.

Goiena Klubeko bazkidetza kuota %30 merkatuko zaizu errenta aitorpena egiterakoan.

BAZKIDE EGITEKO, DEI EGIGUZU: 943 25 05 05 edo egin klik hemen.


Zerga onurak izateko datuak bete