Pasta protagonista jaietako gastronomia lehiaketan

Aitor Agiriano 2019ko uzt. 19a, 13:48

Zortzi taldek hartu dute parte aurtengo jaietako gastronomia lehiaketan. Pasta prestatu behar izan dute eta, horretarako, makarroiak, olioa, tipula, gatza, egindako tomatea, tomate naturala eta maionesa antolakuntzak jarri dizkie. Gainerako osagaiak, berriz, norbanakoak eraman ditu.

 

 

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak