Parte-hartzeko baldintzak
- Antzuolan jaio edota bizi direnek dute parte-hartzeko aukera.
- Antzuolako gastronomia elkarteek, auzotarrek, koadrilek, herriko edozein elkartek, zein horretarako osatutako taldeek eman dezakete izena. Taldeak bi edo hiru lagunekoak izango dira.
- 10:30erako aurkeztuko dira parte-hartzaileak Kalebarrengo arkupetan. 12:30ean bukatu egingo da. 13:00etan sari banaketa hasiko da, 13:15ean dastaketa.
- Udalak ipiniko ditu: oinarri-oinarrizko jakiak (patata eta maionesa) eta sariak. Gainontzekoak, hau da, beste jaki edo osagaiak, ontziak (kazola, sardexka, kutxilo, etab.) eta sua parte hartzaileek ekarriko dituzte.
- Lanerako mahaiak zozketa bidez erabakiko dira lehiaketa hasi baino lehen.
- Patata etxetik egosita ekarriko da, gainontzekoak lehiaketan bertan prestatu beharko dira.
- Epaimahaia herritarrek osatuko dute.
- Dastaketa ondoren, entsaladarik sobratuz gero, parte-hartzaileek eroateko aukera izango dute.
- Lehiaketan aurkeztu direnek oinarri hauek eta epaimahaiak hartutako erabakia onartuko dituzte.
- Lehiaketan izena emateko azken eguna: uztailaren 13 arte, astelehena. Deitu telefonoz udaletxera (943 766 246) edo idatzi: kultura@antzuola.eus.