Onddoak, bakailaoa eta sagarra, XVIII. Jardunaldi Gastronomikoen ardatz

Txomin Madina Milikua 2014ko urr. 15a, 15:14

Gaurtik hasita, abian da Debagoieneko Jardunaldi Gastronomikoen 18. aldia. Onddoak, bakailoa eta sagarra dira edizio honetan parte hartuko duten zazpì jatetxeen menu berezi guztietan agertuko diren produktuak; jardunaldien bueltan, hainbat tailer eta bisita gidatu ere antolatu dituzte.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak