Dozena bat gol egin dizkio Realak Gasteizko Aurrera taldeari

Jagoba Domingo 2017ko eka. 11a, 20:12
Elene Errasti aretxabaletarra partiduan.

12-0 eko markagailuarekin amaitu da Agorrosinen jokatutako Euskal Kopako finalerdia; eta Realak lortu du finalerako txartela. Norgehiagoka hasi eta minutu gutxira egin dute lehenengo gola donostiarrek, eta argi utzi dute bi taldeen arteko alde nabaria zela.

Atsedenaldira 8-0eko markagailuarekin heldu da Reala, lehenengo zatian nagusitasun osoz jokatu dute donostiarrak eta txuri urdinen kalitatea argi eta garbi geratu da. Jokaldi politak utzi dituzte eta Aurrerako defentsak gogotik lan egin arren, ezin izan dute askorik egin Errealeko aurrelariak gelditzeko. Maria Diazek 4 gol egin ditu lehenengo 45 minutuetan.

Bigarren zatirako hamaikakoa ia guztiz aldatu du Errealeko entrenatzaileak, eta Aurrerakoak jokoan gehiago sartu diren arren momentu batzuetan, gol festak aurrera egin du. Bigarren zatia hasi eta minutu gutxitara egin ditu Realak beste bi gol eta final aurrekoa amaitu orduko dozenara heldu dira Igor San Miguelen neskak. Athleticen aurka jokatuko dute finala donostiarrak.

Omenaldia amaieran

Maialen Zelaia eta Aintzane Encinas jokalariek Realean egindako ibilbidea amaitu dute eta norgehiagoka amaitu ostean omenaldi txiki bat egin diete gainontzeko jokalariek.