Gaua ia 100 kilo errosko egiten pasako dute Mujika gozotegian

Jon Berezibar 2011ko urt. 5a, 16:52
None

Batzuk Errege bezperako gaua parrandan eta gaupasan pasatzen duten bitartean, beste batzuk errege-erroskoak egiten pasatuko dute. Eta Bergarako Mujika gozotegian, 84-90 kilo inguru errosko egingo dituzte bi egun hauetan; errezeta aitarengandik ikasitakoa da.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak