'Bergara chef': untxia eta txipiroiak lehen saioan

Eneko Azkarate 2015ko aza. 26a, 12:42

Bergara Chef saioaren lehen atalean izan dira, batetik, Ignacio Etxabarri eta Hibai Kareaga bikotea eta, bestetik, David eta Mikel Martinez anaiak.

 Untxia eta txipiroiak prestatu behar izan dituzte Lasai Toki elkartean. Baina, aurretik, Bergarako dendetan (Izotz jaki izoztuak, Arantza denda eta Antia harategia) ibili dira erosketak egiten, 30 euroko aurrekontuarekin.

Hibai izan du laguntzaile Ignacio sukaldariak, eta beraien arteko tirabiraren bat izan bada ere, umoretsuak direla erakutsi digute.

David eta Mikel anaiak lehen aldiz prestatu behar izan dituzte txipiroiak, baina hori ez da igarri eta epaimahairi ere asko gustatu zaizkio.

Bi bikoteek prestatukoa dastatzen eta epaitzen ibili dira lehen saio honetan Maritxu Barrena, Jose Mari Perez eta Koldo Lasa.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak