Aretxabaletak garaipenarekin estreinatu du areto berria (4-1)

Ander Monedero 2012ko urr. 1a, 10:46

Ondo baino hobeto hasi du Aretxabaletak Gipuzkoako Liga, areto berria estreinatu eta gainera, erraz menderatu zuen S.D Euskalduna talde andoaindarra. Aretxabaletarrek partiduaren hasieratik baloiaren kontrola izan zuten, eta gol aukera garbiak egin ahal izan zituzten. Behin lehenengo gola sartuta, talde urdinak lasaitasun handiagoarekin jokatu zuen.

Minutuak aurrera egin ahala, erabateko nagusitasuna Matikuren, Txitxoren eta Karmonaren goletan bihurtu zen. Gero, azkenengo minutuan, defentsan egindako akats batengatik, talde andoaindarrak gola sartu zuen.Hurrengo astean, aretxabaletarrak Lasarten jokatuko du Isu Leihoak taldearen aurka.

Eskoriatzak etxean porrot

Eskoriatzak ezin izan zuen garaipen batekin liga hasi, izan ere, 4-8 galdu egin zuen Debabarrena Maqcenterren aurka. Nahiz eta bigarren jardunaldia izan, etxekoek lehenengo partidua zapatuan jokatu zuten, aurreko astean atsedenaldia izan baitzuten.